_self

Hälsosam ekonomi

En branschutbildning  som är del av Utbildningsprogrammet för dig inom företagshälsan

En introduktionsdag i företagsekonomi som riktar sig till dig inom företagshälsan som har kontakt med kunder/beställare i din arbetsvardag men saknar baskunskaper i ekonomi. Tycker du vanligtvis att ekonomi och siffror är tråkigt eller svårt? Då är det här utbildningsdagen för dig!

Datum: 4 september 2018
Tid: 09.00-17.00 (kaffe och smörgås från kl. 08.30)
Plats: Sturegatan 11 (Almegahuset), Stockholm
Pris: 5 995 kr + moms (6 995 kr + moms, ej medlemmar). Lunch, fika och dokumentation ingår.

Målsättningen med dagen är att med pedagogiska metoder avmystifiera ekonomibegreppen och locka fram sunt förnuft. Utbildningskonceptet bygger på att du som deltagare arbetar med problemlösningsövningar som speglar företagshälsans situation och utmaningar.

I de dagliga kontakterna med kunder/beställare finns möjlighet att påverka innehåll, omfattning och pris på alla de tjänster och uppdrag som det görs överenskommelser om till vardags. Vart och ett av dessa avtal kommer att göra ett avtryck i företagshälsans lönsamhet. Men vad är egentligen lönsamhet? Och vad händer när vi själva prutat på priset redan innan första affärsmötet?

Du får lära dig mer om:
• Ekonomiska begrepp och samband
• Att koppla ihop affärshändelser med lönsamhet genom interaktiva övningar
• Att göra analyser av bokslut och se de affärsmässiga utmaningarna

 

Föreläsare är Christina Frisk från utbildningsföretaget Bonanza. Christina är en mycket kunnig och erfaren utbildare som dessutom är väl förtrogen med ekonomi och affärer inom privat hälso- och sjukvård.

 

För mer information
Kontakta Pernilla Nordkvist, projektledare, Sveriges Företagshälsor, tfn: 08-762 67 42.

Anmälan