Anmälan utbildning Medicinskt ledningsansvar

Observera att anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 4 v före kursstart debiteras full avgift. Namnbyte måste anmälas och kan ske utan avgift fram till kursdag. 
*Obligatoriska uppgifter

Sveriges Företagshälsor värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Vi är Personuppgiftsansvarig för samtliga uppgifter som du lämnar i detta formulär. All behandling vi gör sker i enlighet med gällande lagstiftning. Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

OBS! När du konfirmerar din amälan genom att klicka på "Skicka" längst ner i formuläret sänds en automatisk bekräftelse till angiven e-postadress. Om det inte kommer någon automatisk bekräftelse så har inte din anmälan kommit fram. Låt oss veta! Info@foretagshalsor.se.

Anmälan är bindande men namnbyte kan ske
Obs! Mkt viktigt att adressen är korrekt
För fakturering
För fakturering
För fakturering
För fakturering
Sveriges Företagshälsor är företagshälsovårdens branschorganisation. Vi verkar för att säkerställa en god kvalitet hos landets företagshälsor. Tillsammans med våra medlemmar strävar vi efter att landets arbetsgivare ska få hållbara, effektiva och attraktiva organisationer. Medarbetare ska samtidigt få ett hälsosamt, säkert och stimulerande yrkesliv. Medlemmar i Sveriges Företagshälsor erhåller rabatt på utbildningar, seminarier etc som anordnas i föreningens regi.