Våra utbildningar

Sveriges Företagshälsor satsar på kompetensutveckling. Nedanstående kurser och seminarier erbjuds till bransch och arbetsgivare.
Föreläsning för en grupp i ett konferensrum

Våra utbildningar och träffar är vanligtvis HYBRIDA

De genomförs i en lokal som är utrustad med allt som behövs för att kunna leverera en digital utbildning, såväl tekniskt som kompetensmässigt, samtidigt som det är en vanlig utbildningslokal.

Konferensanläggningen är anpassad för att ge utbildningar i Zoom-/Teams-miljö. Tekniker finns tillgänglig och säkerställer att ”leveransen” av utbildningar och träffar fungerar som den ska. 

Föreläsarna genomför oftast sina presentationer på plats i lokalen och blir samtidigt filmade i realtid. Distansdeltagarna syns på en särskild stor skärm. Att det samtidigt finns deltagare fysiskt i lokalen gör att presentationssituationen blir naturlig för föreläsarna, som kan agera och interagera precis som vanligt.

En välfungerande hybrid träff eller utbildning kräver att du som medverkar digitalt är väl förberedd och att du har testat din teknik i förväg. Om du inte redan känner dig säker på Zoom/Teams eller vet vad som ger dig bra tekniska förutsättningar att delta på distans så hittar du kortfattad information här. Precis som deltagare på plats förväntas befinna sig i lokalen under pågående föreläsningar förväntas du som deltar på distans använda webbkamera för att visa att du också är på plats. 

För deltagare på plats i lokalen är det mesta "som vanligt".

Har du frågor är det bara att du hör av dig.

Läs mer om vad som gäller kring våra utbildningar och anmälningsvillkor.

2024

11 juni Alkoholvanor, bedömning och kort rådgivning

11-12 juni 15-metodutbildning

22 augusti Alkoholvanor, bedömning och kort rådgivning

3 september, Återträff för MRO- och provtagarutbildade

18 oktober Arbetsrätt vid rehabilitering

21 november, branschdag för beteendevetare inom företagshälsan. Save the date, mer info. kommer.

28 November Medicinskt ledningsansvar inom företagshälsan

3 december, återträff för 15-metodutbildade. Save the date, mer info. kommer inom kort.

16-17 december, Kvalitetssäkrad alkohol- och drogtestning