Våra utbildningar

Sveriges Företagshälsor satsar på kompetensutveckling. Nedanstående kurser och seminarier erbjuds till bransch och arbetsgivare.

Våra utbildningar är DIGIFYSISKA 

Våra utbildningar och träffar kommer tillsvidare att hållas DIGIFYSISKT. Det är en lösning som fungerar riktigt bra. Vi genomför utbildningarna i en lokal som är utrustad med allt som behövs för att kunna leverera en digital utbildning, såväl tekniskt som kompetensmässigt, samtidigt som det är en vanlig utbildningslokal.

Konferensanläggningen är specialiserad på att ge utbildningar i Zoom-miljö. En tekniker finns på plats som säkerställer att ”leveransen” av utbildningar och träffar går prickfritt. Teknikern finns även till hands för att hjälpa dig som deltagare om det behövs.

Föreläsarna genomför oftast sina presentationer på plats i lokalen och blir samtidigt filmade i realtid. Distansdeltagarna syns på en särskild stor skärm riktad mot föreläsaren. Att det samtidigt finns deltagare fysiskt i lokalen gör att presentationssituationen blir naturlig för föreläsarna, som kan agera och interagera precis som vanligt.

En välfungerande digifysisk träff eller utbildning kräver att du som medverkar digitalt är väl förberedd och att du har testat din teknik i förväg. Om du inte redan känner dig säker på Zoom eller vet vad som ger dig bra tekniska förutsättningar att delta digitalt så hittar du kortfattad information här. Precis som deltagare på plats förväntas befinna sig i lokalen under pågående föreläsning förväntas du som deltar på distans använda webbkamera för att visa att du också är på plats. 

För deltagare på plats i lokalen är det mesta "som vanligt".

Har du frågor är det bara att du hör av dig.

Läs mer om vad som gäller kring våra utbildningar och anmälningsvillkor.

Föreläsning för en grupp i ett konferensrum
2022

1 februari Webbinarium alkoholmarkörer- praktisk tillämpning (anmälan är stängd)

15-16 februari Kvalitetssäkrad alkohol-och drogtestning

23 mars Webbinarium Kontrollerat drickande - funktionell analys

31 mars  Arbetsrätt vid rehabilitering

10-11 maj 15-metodutbildning

6 september Återträff för MRO- och provtagarutbildade (länk och info. kommer längre fram)