Modigo AB

Associerad samarbetspartner till Sveriges Företagshälsor 2024
Modigo logga

Med rätt stöd och hjälp ges personer med ADHD, autism och annan NPF förutsättningar att må bra och prestera på arbetsplatsen. Modigo möter er där ni är och vägleder er framåt.

ADHD, autism och andra neuropsykiatriska funktionshinder (NPF) uppmärksammas alltmer i arbetslivet. Modigo är en privat vårdgivare och specialist inom neuropsykiatri (NP). Till oss kan företagshälsovården vända sig för:

  1. Utredning och screening för patienter vid misstanke om bakomliggande neuropsykiatrisk problematik såsom ADHD/ADD eller autism.
  2. Medicinsk behandling vid ADHD/ADD och psykologisk behandling och stöd vid NP-problematik.
  3. Ökad kunskap om ADHD och annan NPF i arbetslivet. För företagshälsovård och arbetsgivare – såsom chefer och HR-medarbetare – skräddarsyr vi utbildningar och föreläsningar. Ämnen kan exempelvis vara ”ADHD och autism på arbetsplatsen”, ”Grundkurs om neuropsykiatriska tillstånd” eller ”Verktyg och förhållningssätt för att möta personer med NPF”.
  4. Handledning i specifika ärenden. Tjänsten riktar sig exempelvis till chefer inom era kundföretag som har medarbetare med NP-problematik.

Mer om Modigo:

Modigo är grundat av psykologer. Här arbetar i dag över 100 erfarna psykologer och specialistläkare. På mottagningarna i Stockholm, Göteborg, Lund, Sundsvall och digitalt utförs årligen cirka 5000 neuropsykiatriska utredningar. Modigo ger behandling och stöd samt genomför utbildning till personer, företag och organisationer som på olika sätt kommer i kontakt med personer med NP-problematik. För mer information: www.modigo.se

Kontakt: Behöver ni hjälp eller en partner inom NP-området? Varmt välkommen att kontakta Modigos affärsansvariga Camilla Rolander på camilla.rolander@modigo.se eller 070-988 58 18.